Loading...
Kinderen 2016-11-22T19:19:20+00:00

Wie zijn wij?

Wij zijn een kleine groep leerkrachten die de kinderen lesgeven. Onze passie is het vertellen van Gods liefde voor kinderen.
Zondagschool – 4-12 jr

De zondagschool is voor kinderen van de leeftijd 4 tot 12 jaar. Op een actieve en creatieve manier krijgen de kinderen uitleg over wie God is, wat hij doet en wie wij zijn. Vier keer per jaar is er een kinderdienst: de kinderen worden dan actief betrokken bij de dienst in de grote zaal.

Activiteiten

Elk jaar bij de kerstviering voeren de kinderen een musical op. Hiervoor wordt in voorgaande maanden geoefend en elk jaar heeft weer een ander thema. Één keer per jaar is er een uitje.

Little Lambs

Alle kinderen in de leeftijd tussen 2 en 6 jaar zijn om 10.00 uur van harte welkom bij Het Keerpunt. In drie kwartier krijgen de kinderen, naast onderwijs op niveau, ook de tijd om te spelen. Met passie en liefde wordt uw kind onderwezen in de wegen van de Heer.

“Leer een kind van jongs af aan de juiste weg, En het zal er niet van afwijken wanneer het oud geworden is.” – Spreuken 22:6

Een kind de juiste weg leren is een kind leren om:

Van de Heer te houden met geheel zijn hart en ziel
Een intieme relatie met Here Jezus Christus te hebben
Een gebedsleven te hebben
Dagelijks hongerig en dorstig te blijven naar Gods woord

“Maar Jezus zeide: Laat af van de kinderkens, en verhindert hen niet tot Mij te komen; want derzulken is het Koninkrijk der hemelen.” – Mattheus 19:14